Sałatka, która natychmiast podnosi na duchu - kombinacja rozmaitych odcieni zieleni z lekkim sosem musztardowym.
Przepis na Zielona sałatka >>
Ta sałatka niewiele ma wspólnego z popularną, "plastikową" surówką z sieciowych lokali. Kolorowa i chrupiąca jest smacznym dodatkiem do smażonego i pieczonego mięsa.
Przepis na Coleslaw, czyli surówka z kapusty >>
Majowe danie kolacyjne lub elegancka przystawka na uroczysty wiosenny obiad.
Przepis na Ciepła sałata z zielonych szparagów >>
Lżejsza odmiana naszej mizerii.
Przepis na Sałatka z ogórków z ziołami >>
Doskonała surówka do pieczonego lub duszonego kurczaka.
Przepis na Sałatka z marchewki z rodzynkami >>
Ciekawa odmiana popularnego włoskiego sosu pesto. Podajemy z makaronem lub na crostini.
Przepis na Pistacjowe pesto >>
Smaczna sałatka w kremowym, gęstym sosie. Podajemy z grzankami lub jako nadzienie do połówek pieczonych ziemniaków.
Przepis na Sałatka z pieczarek i niebieskiego sera >>
Słynna hiszpańska zimna zupa w postaci zdekonstruowanej.
Przepis na Sałatka "Gazpacho" >>
Najlepszy - moim zdaniem - dodatek do krwistego kawałka wołowiny. Do przygotowania tego masła użyjmy prawdziwego francuskiego roqueforta, a efekt będzie murowany.
Przepis na Masło z roquefortem >>
Klasyczne masło kuchni francuskiej, o szerokim zastosowaniu: do grillowanej i smażonej ryby, do smażonego mięsa, gotowanych warzyw...
Przepis na Masło Maitre d' Hotel >>
« | GrudzieÅ„ 2024 | » | ||||
Pon | Wt | Åšr | Czw | PiÄ… | Sob | Nie |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |