W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.
X

Piece of cake

Jesteś w: Przepisy kulinarne / Menu dnia / Menu na tydzień letnich deserów

Menu


Wasze komentarze

Ciekawostki i specjały kulinarne wprost do Twojej skrzynki. Podaj adres e-mail:


Partner

Dodaj Gazetkę do Google


Menu na tydzień letnich deserów

Menu na tydzień letnich deserów

Truskawki, maliny, jeżyny, poziomki, porzeczki czarne, czerwone i białe, czereśnie, wiśnie, pierwsze śliwki i jabłka, czarne jagody, borówki amerykańskie... A jeszcze morele, brzoskwinie i nektarynki... I jeszcze arbuzy i melony... Żyć, nie umierać. Wprawdzie nic nie przebije czereśni prosto z gałęzi, poziomek nagrzanych słońcem, jagód własnoręcznie skubanych w lesie, ale czasem miło jest zrobić jakiś deserek. Same lody z budki to za mało!


Podziel się linkiem: