Błyskawiczny sos do ryby na zimno, owoców morza lub jajek na twardo.
Kraj pochodzenia:
Liczba porcji: 4
Czas przygotowania: ekspresowe
Stopień trudności: łatwa
Składniki:
Sos kawiorowy - Opis przyrzÄ…dzania:
Zimną śmietankę ubijamy na sztywno. Mieszamy delikatnie z kwaśną śmietaną. Doprawiamy do smaku solą, sokiem z cytryny i cayenne. Szczypiorek i koperek myjemy i bardzo dokładnie osuszamy w ściereczce. Siekamy i dodajemy do sosu. Delikatnie mieszamy sos z kawiorkiem i natychmiast podajemy.
Temperatura podawania: zimna
Główny składnik: rybna
Kiedy przygotować Sos kawiorowy: do zrobienia w ostatniej chwili
Okazja: może być dla gości
Grupa konsumenta: dla każdego
Styl potrawy: nowatorska
« | GrudzieÅ„ 2024 | » | ||||
Pon | Wt | Åšr | Czw | PiÄ… | Sob | Nie |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |