Koktajl ten nazwę swoją zawdzięcza barwie - płytkiego, ciepłego morza.
Kraj pochodzenia:
Liczba porcji: 1
Czas przygotowania: ekspresowe
Stopień trudności: łatwa
Składniki:
Rafa koralowa - Opis przyrządzania:
Do wysokiej szklanki koktajlowej wlewamy rum, oba likiery, sok z cytryny i syrop. Dodajemy kostkę lodu, mieszamy i dopełniamy zimnym tonikiem. Szklankę ozdabiamy na brzegu owocami i natychmiast podajemy.
Temperatura podawania: zimna
Główny składnik: słodkie
Kiedy przygotować Rafa koralowa: do zrobienia w ostatniej chwili
Okazja: codziennie
Grupa konsumenta: tylko dla dorosłych
Styl potrawy: nowatorska
« | Grudzień 2024 | » | ||||
Pon | Wt | Śr | Czw | Pią | Sob | Nie |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |