Pikantny krem serowy używany do smarowania ciasteczek serowych lub jako dip do maczania warzyw - szczególnie łodyżek selera naciowego.
Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone-Nowy Orlean
Liczba porcji: 12
Czas przygotowania: ekspresowe
Stopień trudności: łatwa
Składniki:
Krem serowy z brandy - Opis przyrzÄ…dzania:
W dużej misce ucieramy razem serek kremowy i cheddar. Dodajemy cebulę, łyżeczkę sosu Worcestershire, kilka kropel tabasco, ćwierć łyżeczki soli, szczyptę białego pieprzu i brandy. Ucieramy na gładką masę. Dodajemy pekany i garść siekanej natki pietruszki. Mieszamy i wstawiamy na noc do lodówki. Podajemy w temperaturze pokojowej.
Temperatura podawania: zimna
Główny składnik: wegetariańska
Kiedy przygotować Krem serowy z brandy: trzeba zrobić wcześniej
Okazja: codziennie
Grupa konsumenta: tylko dla dorosłych
Styl potrawy: klasyczna
« | GrudzieÅ„ 2024 | » | ||||
Pon | Wt | Åšr | Czw | PiÄ… | Sob | Nie |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |