Słodki, owocowy koktajl z dodatkiem likieru Malibu.
Kraj pochodzenia:
Liczba porcji: 1
Czas przygotowania: ekspresowe
Stopień trudności: łatwa
Składniki:
Koktajl Copacabana - Opis przyrządzania:
Do shakera wrzucamy kubek lodu. Wlewamy: Malibu, likier bananowy, Grand Marnier, sok ananasowy i krem kokosowy.
Dobrze wstrząsamy i odcedzamy z lodu do koktajlowego kieliszka.
Ozdabiamy kawałkami świeżego ananasa i pomarańczy, nabitymi na szpadkę.
Temperatura podawania: zimna
Główny składnik: słodkie
Kiedy przygotować Koktajl Copacabana: do zrobienia w ostatniej chwili
Okazja: może być dla gości
Grupa konsumenta: tylko dla dorosłych
Styl potrawy: egzotyczna
« | Grudzień 2024 | » | ||||
Pon | Wt | Śr | Czw | Pią | Sob | Nie |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |