W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.
X

Piece of cake

JesteÅ› w: Przepisy kulinarne / Przepisy / Kangur

Menu


Wasze komentarze

Ciekawostki i specjały kulinarne wprost do Twojej skrzynki. Podaj adres e-mail:


Partner

Dodaj GazetkÄ™ do Google


Napój

Kangur

Wytrawny koktajl, świetny aperitif lub... szybka droga do nieświadomości. Uwaga - nazajutrz może boleć głowa!

Kraj pochodzenia:

Liczba porcji: 1

Czas przygotowania: ekspresowe

Stopień trudności: łatwa

Składniki:

  • lód
  • 50 ml wódki
  • 25 ml wytrawnego wermutu
  • cienki pasek skórki z cytryny

Kangur - Opis przyrzÄ…dzania:

Do shakera wrzucamy kubek lodu. Wlewamy wódkę i wermut i dobrze wstrząsamy. Odcedzamy z lodu do kieliszków koktajlowych i dekorujemy skręconym paskiem cytrynowej skórki.

Temperatura podawania: zimna

Główny składnik: wegetariańska

Kiedy przygotować Kangur: do zrobienia w ostatniej chwili

Okazja: codziennie

Grupa konsumenta: tylko dla dorosłych

Styl potrawy: nowatorska

Wersja do druku

Podobne do Kangur przepisy:

  • Klasyczne daiquiri
    Klasyczny koktajl o słodko-kwaśnym smaku i wyraźnym aromacie białego rumu. Podajemy ozdobiony skórką ściętą z limetki.
  • Zimna zupa z awokado
    Doskonała zupa, którą robi się naprawdę w 3 minuty.
  • Sok z malin z arbuzem
    Wspaniały sok robiony w blenderze lub sokowirówce. W bardzo upalny dzień używamy mrożonych malin.
  • Smoothie z mango
    Åšniadanie lub deser - do wyboru.
  • BÅ‚Ä™kitna Laguna
    Popularny letni koktajl o wstrzÄ…sajÄ…co niebieskim kolorze.




Podziel siÄ™ linkiem:


Komentarze: